PRODUSE


Viziteaza site-ul Romkor.ro pe ShopMania

Viziteaza profilul lui romkor din Okazii.ro

Ghidul tau autentic de shopping.

www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Beneficiile unui sistem de filtrare fata de bine cunoscutul bidon de 19l






Cel mai puternic argument pro al sistemului de filtrare, fata de cel cu bidon, este nici mai mult, nici mai putin scaparea de achizitionarea periodica a pet-urilor de apa si evident scaparea de grija manipularii acestora. Suntem siguri ca a trebuit macar o data sa ridici si sa montezi pe dozator un bidon de apa de 19l, care este echivalentul a 19 kg si nu este tocmai o practica placuta de zi cu zi, mai ales daca consumul de apa este ridicat.


Pur si simplu cu un dozator apa cu sistem de filtrare nu trebuie decat sa-ti amintesti sa schimbi filtrele la timp (in acest sens fiecare client Romkor International si Aqua Leader primeste cate un mail la 6 luni si 1 an, in functie de data achizitiei, pentru a-i reaminti acestuia de schimbul de filtre) si bineinteles sa faci o igiena a aparatului de apa la cateva luni . Curatarea cu o simpla laveta a rezervoarelor de apa (o operatiune foarte simpla) poate elimina depunerile care apar in orice fel de dozator, din cauza apei statute.


Multi clienti ne adreseaza intrebarea fireasca "Daca nu depasesc capacitatea de filtrare a filtrelor le pot schimba mai rar? Mai tarziu de 6 luni sau de 1 an?" Raspunsul simplu la aceasta intrebare este NU. Ca orice apa care nu este consumata sau care petrece o lunga perioada de timp intr-un mediu nesterilizat, aceasta tinde sa dezvolte bacterii. De aceea este recomandat, daca iti cumperi un dozator de apa sa il si folosesti. Acest principiu se aplica si la dozatoarele cu bidon. Din momentul desigilarii bidoanelor, apa este expusa mediului extern si implicit riscului de dezvoltare de bacterii. In concluzie, schimbarea filtrelor la timp (6 luni, 1 an) impiedica aceste fenomene sa aiba loc.


Un alt argument valid impotriva folosirii bidoanelor de apa este folosirea conservantilor si antibioticelor pentru tratarea apei. Da, ai citit bine! Companiile de apa folosesc aceste metode pentru a refolosii pet-urile de apa la nesfarsit! Apa de la bidon nu este neaparat una toxica, dar pe termen lung nu este indicat sa consumi acest tip de apa. In SUA din ce in ce mai multe studii facute indica faptul ca apa in contact cu plasticul, in timp, se contamineaza cu chimicale din acesta, mai ales ca 99% din bidoane sunt refolosite. In acest sens, mai jos sunt cateva articole in engleza, care evidentiaza acest fapt.


https://www.praguepost.com/bottled-water-filtered-water-pros-cons

https://tappwater.co/us/healthier-bottled-filtered-or-tap-water/

 

https://mariamarlowe.com/2017/11/filtered-water-vs-bottled-water-whats-better/

 


Prin urmare, apa de la bidon nu este decat apa filtrata care sta in perioada indelungata in prezenta plasticului, care este refolosit la nesfarsit. Intr-un dozator de apa, de calitate, apa filtrata este depozitata inainte de a fi consumata in rezervoare din otel inoxidabil, care scad semnificativ patrunderea bacteriilor in apa.


Dupa cum am afirmat mai sus, apa filtrata cu filtre schimbate la timp, impreuna cu o igiena a dozatorului de apa la cateva luni, aduce in casa/biroul tau o apa de calitate superioara, care poate fi folosita si la facut cafea, ceai si multe altele.


Speram ca acest articol sa te fi ajutat in decizia ta de a achizitiona un dozator/sistem de filtrare apa care ti se potriveste!


Urmareste-ne si pe facebook

Urmareste-ne si pe instagram


spacer
Romkor International - Dozatoare apa, Purificatoare Apa si Bideuri Midea
Telefon: 0727102557, Email: office@romkor.ro,
Strada Matei Basarab 9A, Ilfov, 077190, Voluntari, RO

Website detinut de ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L., CIF: RO8914976, Reg.Com: J23/1756/2006
Please click to see profile.

romkor.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.