Filtrarea apei se realizeaza prin trecerea acesteia din rezervorul
superior ( de umplere), prin cartusele filtrante , in rezervorul
inferior ( de colectare).
Cele doua rezervoare insumate au o capacitate de 16 litri. Datorita
capacitatii mari de filtrare de cartuselor (3600 litri) precum si a
pretului mic de achizitie ,
pretul unui litru de apa filtrata este de doar 10 bani in primul an
de utilizare si de 5 bani in anii urmatori.
Procesul de filtrare are loc in 5 stagii astfel:
1. Filtrul ceramic
Realizeaza primul stagiu de filtrare prin retinerea impuritatilor si a metalelor grele.
2. Cartusul de mijloc
Este compus din 3 componente
- Filtru de schimbare a ionizarii – asigura dedurizarea apei
- Filtru de carbune activ – retine clorul si gazele dizolvate cu miros neplacut
- Filtru mineral- imbunatateste continutul de minerale necesare organismului
3. Filtrul Cormac
Stabilizeaza PH-ul apei si mentine apa din rezervorul de colectare proaspata.
Foarte util si usor de folosit , nu necesita nici un fel de racordare
la reteaua de apa si asigura consumul casnic de apa necesar unei
familii, atat pentru prepararea hranei cat si pentru baut.