PRODUSE


Viziteaza site-ul Romkor.ro pe ShopMania

Viziteaza profilul lui romkor din Okazii.ro

Ghidul tau autentic de shopping.

www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Set filtre HQ 7-4F-RO by ex Hyundai Waco. (sau RO-P) de schimb la 1 an (1xSediment+2xPost Carbon Block+1xOsmoza Inversa)

Marca: Waco

 

 

Pret cu TVA: 365,00 Lei

Pret valid pana la:


Comanda instant - Set filtre HQ 7-4F-RO by ex Hyundai Waco. (sau RO-P) de schimb la 1 an (1xSediment+2xPost Carbon Block+1xOsmoza Inversa)


Email Telefon


Set filtre HQ 7-4F-RO by ex Hyundai Waco. (sau RO-P) de schimb la 1 an (1xSediment+2xPost Carbon Block+1xOsmoza Inversa)


Atentie! Filtrele acestea sunt prin rasucire si numai compatibile cu sistemele HQ 7

Prezentare


Filtrul Sediment HQ7 are capacitatea de a retine impuritati de 15 ori mai mici decat un graunte de nisip, adica toate particulele cu un diametru mai mare de 1 micron.

Filtrul Post Carbon Block HQ7 elimina din compozitia apei substante chimice nocive cum ar fi materiale sintetice cancerigene, insecticidele si in primul rand clorul, folosit in tratarea apei din reteaua municipala, in proportie de 99%.

Filtru Osmoza Inversa HQ 7 este o membrana de inalta precizie (porii membranei au dimensiunea de 0,0001 microni) cu o excelenta permeabilitate a apei si foarte rezistenta chimic si termic. Elimina in totalitate solidele dizolvate in apa (calcar, fier, etc.) dar si microorganismele si bacteriile precum Giardia, Cryptosporidium, Ecoli, Protozoan Cysts, etc.

Cel de-al doilea filtru pe baza de Carbon Block elimina mirosurile si gusturile neplacute redand aspectul si gustul placut al apei.

 

 CompatibilitateAceste filtre sunt compatibile cu urmatoarele produse:
 
- Sistem filtrare apa cu osmoza inversa HQ 7-4F-RO (sau RO-P) by ex Hyundai Waco.ConsumabileFiltrele se inlocuiesc la depasirea capacitatii de filtrare.

In cazul in care apa la intrare in sistem este foarte proasta calitativ (duritate foarte mare sau multe impuritati) durata de viata a filtrelor se reduce considerabil.

A se evita folosirea sistemului atunci cand sunt lucrari la reteaua de alimentare cu apa. Acesta trebuie inchis de la robinetul din T-ul de racordare si repornit abia atunci cand apa revine la calitatea normala.

Riscati altfel compromiterea filtrelor datorita colmatarii acestuia cu impuritatile excesive ce pot aparea la repornirea alimentarii cu apa a retelei.

 


Perioada de schimb


Perioada de schimb a Filtrelor Sediment+Post Carbon Block+Osmoza Inversa+Post Carbon Block este de aprox. 1 an.

Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Romkor International - Dozatoare apa, Purificatoare Apa si Bideuri Midea
Telefon: 0727102557, Email: office@romkor.ro,
Strada Matei Basarab 9A, Ilfov, 077190, Voluntari, RO

Website detinut de ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L., CIF: RO8914976, Reg.Com: J23/1756/2006
Please click to see profile.