PRODUSE


Viziteaza site-ul Romkor.ro pe ShopMania

Viziteaza profilul lui romkor din Okazii.ro

Ghidul tau autentic de shopping.

www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Ce tip de filtrare apa sa folosesc pentru acasa
Ce tip de filtrare apa sa folosesc pentru acasa


De ce filtrele purificatoare de apa trebuie reciclate


Sursa foto:https://www.pexels.com/photo/black-kettle-beside-condiment-shakers-and-green-fruits-and-plants-on-tray-on-brown-wooden-table-1080696/


 

Filtrarea apei este o parte esentiala a fiecarei gospodarii. Ajuta la eliminarea impuritatilor si a contaminantilor din apa de baut, facand-o sigura pentru consum. Cu toate acestea, avand atatea optiuni disponibile pe piata, poate fi o provocare sa alegeti tipul potrivit de filtrare pentru gospodaria dvs. In acest articol, vom discuta despre diferitele tipuri de filtrare si va vom ajuta sa determinati cea mai buna pentru casa dvs.


Filtrare prin osmoza inversa:


Filtrarea cu osmoza inversa este o alegere populara pentru gospodariile care doresc sa elimine impuritatile, inclusiv mineralele, bacteriile si virusii, din apa lor. Acest tip de filtrare foloseste o membrana semi-permeabila pentru a indeparta contaminantii din apa, lasand in urma apa potabila curata si sigura. Sistemele de filtrare cu osmoza inversa sunt eficiente si pot elimina pana la 99% din contaminantii din apa.

Filtrare cu carbon:Filtrarea cu carbon este o alta alegere populara pentru gospodariile care doresc sa elimine clorul, pesticidele si alte substante chimice din apa lor. Acest tip de filtrare foloseste carbune activ pentru a capta impuritatile pe masura ce apa trece prin el. Sistemele de filtrare cu carbon sunt accesibile si usor de instalat, ceea ce le face o alegere populara pentru proprietarii de case.


Filtrare UV:


Filtrarea UV este un tip de filtrare care foloseste lumina ultravioleta pentru a ucide bacteriile si virusii din apa. Acest tip de filtrare este eficient la uciderea majoritatii bacteriilor si virusilor, ceea ce il face o alegere populara pentru gospodariile care doresc sa se asigure ca apa lor de baut este sigura. Cu toate acestea, filtrarea UV nu indeparteaza alte impuritati, cum ar fi mineralele, substantele chimice si sedimentele.


Filtrare ceramica:


Filtrarea ceramica este un tip de filtrare care utilizeaza filtre ceramice pentru a indeparta impuritatile din apa. Acest tip de filtrare este eficient la indepartarea bacteriilor, sedimentelor si a altor contaminanti din apa. Sistemele de filtrare ceramica sunt accesibile, usor de instalat si necesita intretinere minima.

Filtrare cu schimb de ioni:


Filtrarea prin schimb de ioni este un tip de filtrare care elimina mineralele din apa, cum ar fi calciul si magneziul. Acest tip de filtrare este popular in zonele in care apa dura este comuna. Sistemele de filtrare cu schimb de ioni folosesc margele de rasina pentru a capta mineralele pe masura ce apa trece prin ele, lasand in urma apa moale.

Filtrare prin distilare:


Filtrarea prin distilare este un tip de filtrare care foloseste caldura pentru a fierbe apa si a colecta aburul, lasand in urma impuritati. Acest tip de filtrare este eficient in indepartarea impuritatilor, cum ar fi mineralele, bacteriile si virusii din apa. Cu toate acestea, sistemele de filtrare prin distilare pot fi costisitoare si necesita intretinere regulata.

Factori de luat in considerare:


Atunci cand alegeti tipul potrivit de filtrare pentru gospodaria dvs., trebuie sa luati in considerare mai multi factori, printre care:

Calitatea apei:


Primul factor de luat in considerare este calitatea apei. Daca aveti apa dura, filtrarea cu schimb ionic poate fi cea mai buna optiune pentru dvs. Daca apa dumneavoastra este bogata in substante chimice sau sedimente, filtrarea cu carbon poate fi cea mai buna optiune.

Buget


Un alt factor de luat in considerare este bugetul dvs. Unele tipuri de sisteme de filtrare, cum ar fi filtrarea prin distilare, pot fi costisitoare. Daca aveti un buget redus, filtrarea cu carbon sau filtrarea ceramica poate fi o optiune mai accesibila.

Intretinere:


Diferite tipuri de sisteme de filtrare necesita niveluri diferite de intretinere. Unele sisteme, cum ar fi filtrarea cu carbon, necesita intretinere minima, in timp ce altele, cum ar fi filtrarea prin distilare, necesita curatare si intretinere regulata.


In concluzie, alegerea tipului potrivit de filtrare pentru gospodaria ta este esentiala pentru a asigura apa potabila sigura si curata. Exista mai multe tipuri de sisteme de filtrare disponibile pe piata, inclusiv osmoza inversa, filtrare cu carbon, filtrare UV, filtrare ceramica, filtrare cu schimb de ioni si filtrare prin distilare. Atunci cand alegeti tipul potrivit de filtrare pentru casa dvs., luati in considerare factori precum calitatea apei, bugetul si cerintele de intretinere.

 


Urmareste-ne si pe facebook

Urmareste-ne si pe instagram


spacer
Romkor International - Dozatoare apa, Purificatoare Apa si Bideuri Midea
Telefon: 0727102557, Email: office@romkor.ro,
Strada Matei Basarab 9A, Ilfov, 077190, Voluntari, RO

Website detinut de ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L., CIF: RO8914976, Reg.Com: J23/1756/2006
Please click to see profile.

romkor.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.