Antet
PRODUSE
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

SSL
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar 
 
 
 

Viziunea acestor companii a fost înca de la început sa aduca pe piata din România produse de înalta tehnologie extrem de apreciate in Coreea, dar care nu au fost înca promovate pe piata noastra.

Asa se face ca suntem singurii importatori din România pentru produse precum bideurile electronice, în fapt capace de toaleta cu functie de bideu (2 în 1), dar mai importam si produse de filtrare a apei, care transforma apa furnizata de reteaua orasului într-o apa microbiologic pura, putând fi consumata ca atare sau folosita la prepararea hranei.

Companiile au devenit din anul 2008 reprezentantul oficial în România pentru HYUNDAI Wacortec Co., Ltd. din Coreea, unul dintre cei mai recunoscuti fabricanti pe plan mondial, a sistemelor de filtrare a apei, dar si a produselor de îngrijire personala sau a casei, precum bideurile electronice sau purificatoarele de aer.


Totodata asiguram service-ul produselor, atât în perioada de garantie cât si post garantie, prin Departamentul de Service, unde specialistii nostri, instruiti personal de catre fabricant, pot remedia orice defectiune aparuta, având pe stoc toate reperele si subansamblele necesare pentru produsele comercializate.


Cu fiecare produs de ultima tehnologie va oferim si consultanta necesara implementarii acestora în caminele sau birourile dvs. 

spacer


Website detinut de ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L., CIF: RO8914976, Reg.Com: J23/1756/2006
Please click to see profile.