Antet
PRODUSE
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

SSL
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar 
 
 
 
 

Viziunea acestor companii a fost încă de la început să aduca pe piaţa din România produse de înaltă tehnologie extrem de apreciate in Coreea, dar care nu au fost încă promovate pe piaţa noastră.

Aşa se face că suntem singurii importatori din România pentru produse precum bideurile electronice, în fapt capace de toaletă cu funcţie de bideu (2 în 1), dar mai importăm şi produse de filtrare a apei, care transformă apa furnizată de reţeaua oraşului într-o apă microbiologic pură, putând fi consumată ca atare sau folosită la prepararea hranei.

Companiile au devenit din anul 2008 reprezentantul oficial în România pentru HYUNDAI Wacortec Co., Ltd. din Coreea, unul dintre cei mai recunoscuţi fabricanţi pe plan mondial, a sistemelor de filtrare a apei, dar şi a produselor de îngrijire personală sau a casei, precum bideurile electronice sau purificatoarele de aer.


Totodată asigurăm service-ul produselor, atât în perioada de garanţie cât şi post garanţie, prin Departamentul de Service, unde specialiştii noştri, instruiţi personal de către fabricant, pot remedia orice defecţiune aparută, având pe stoc toate reperele şi subansamblele necesare pentru produsele comercializate.


Cu fiecare produs de ultimă tehnologie va oferim şi consultanţă necesară implementării acestora în căminele sau birourile dvs. 

spacer


Website detinut de ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L., CIF: RO8914976, Reg.Com: J23/1756/2006
Please click to see profile.