Antet
PRODUSE
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

SSL
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar

Livrare si plata


Termeni si conditii de livrare si plata
Dorim să vă informăm că stocul produselor este indicat pentru fiecare în parte, pe pagina produsului, respectiv:


În stoc/Recomandat/Ofertă Specială/Produs nou
- produsul poate fi comandat - acesta este disponibil în depozitul ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L. şi va putea fi livrat către dvs. în maximum 7 zile. În mod obişnuit, termenul mediu de livrare a produselor este de 24-48 ore.

 

Stoc limitat

- produsul poate fi comandat, însă datorită stocului mic din depozitul SC ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L.

este necesară validarea comenzii dvs. de către operator.

 

La comandă

- produsul nu se află pentru moment în depozitul SC ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L., dar va fi disponibil la o dată ulterioară. Produsul va putea fi comandat după data la care acesta devine disponibil.

 

Stoc terminat

- produsul nu mai există pe stoc şi nu mai poate fi comandat, fiind scos din vânzare. În acest caz aveţi posibilitatea de a alege un alt produs, similar sau identic.

 
Livrare

Termenul de livrare este de maximum 7 zile de la data confirmării comenzii dvs.

În mod obişnuit, termenul mediu de livrare a produselor este între 24-48 ore de la lansarea comenzii, cu plata în numerar sau livrate prin curier rapid, cu plata ramburs.

 Produsele comandate pot fi preluate de la sediul nostru, cu plata în numerar, sau livrate prin curier rapid, cu plata ramburs.1. Ridicarea produselor de la sediul SC ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L. dinVoluntari, cartier Pipera, strada Matei Basarab nr.7-9, judeţul Ilfov, se face personal de către client. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 9 şi 17. Avantajul ridicării de la sediul nostru constă în faptul că nu se mai percep taxe de transport. De asemenea clientul are astfel posibilitatea de a vizualiza produsul înainte de a-l achiziţiona.


2. În cazul în care optaţi pentru livrarea prin curierat rapid, se va achita un cost de transport in funcţie de locaţie şi de greutatea coletului, separat faţă de costul produsului. Produsele sunt livrate doar pe teritoriul României prin firma de curierat Fan Courier. Dacă localitatea dvs. nu este în aria deservităde FAN COURIER va trebui să achitaţi un tarif suplimentar pentru kilometrii externi sau să optaţi să ridicaţi personal coletul de la cel mai apropiat centru FAN COURIER de localitatea dvs. de domiciliu.

Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 400 lei transportul este gratuit către orice locaţie din ţară aflată în aria de deservire FAN COURIER. Pentru a afla lista completă a localităţilor daţi click pe link-ul de mai jos:

https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2016/08/locatiiFAN.pdf


În cazul livrării cu ramburs, vă rugăm să verificaţi integritatea ambalajului în prezenţa curierului. Dacă există nereguli, înregistraţi-le împreună cu curierul într-un proces verbal pe care îl expediaţi apoi pe adresa noastră.
În cazul livrărilor prin curier, dacă produsul primit este defect şi/sau prezintă urme de deteriorare, puteţi solicita returnarea produsului în 48 de ore de la recepţia acestuia, în vederea înlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.

Produsele ale căror defecte de funcţionare şi/sau design nu au fost semnalate în termen de 48 de ore de la recepţia lor nu vor fi înlocuite.
Plata


 

1. Plata cu numerar
Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul SC ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L.. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării comenzii.

2. Plata cu ordin de plată
Plata prin ordin de plată se face doar în baza facturii proformă emise de SC ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L., în urma confirmării comenzii dvs. Livrarea produselor se face după confirmarea plăţii. Datele necesare efectuării plăţii cu ordin de plată se vor regăsi pe factura proformă.

3. Plata ramburs
Plata, în numerar, se efectuează integral în momentul livrării produselor la domiciliu, la comisionarul care a efectuat livrarea.

4. Toate preţurile afişate pe site, conţin TVA şi taxa verde (acolo unde este cazul, în conformitate cu HG 448 din 2005). În unele situaţii (comandă unică cu valoare mai mare de 5.000 lei, sau refuzul repetat de a prelua comanda expediată) ne rezervăm dreptul de a percepe plata, totală sau parţială, în avans. Prin comanda sa, clientul ia la cunoştinţă şi acceptă condiţiile de livrare şi plată a SC ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L..

 

 


 

Garantie

Produsele de pe acest site au un termen de garanţie de 24 de luni, mai puţin produsele din gama filtre/consumabile care beneficiază de un termen de garanţie de 30 de zile. Fiecare produs care beneficiază de garan ţie va fi însoţit de certificat de garanţie. Produsele cu un termen de garanţie mai mare vor avea specificat acest lucru.

Garanţia se aplică pentru produsele utilizate conform destinaţiei acestora, care nu au defecte externe aparente şi sunt însoţite de factură emisă de SC ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L.. Perioada de garanţie începe cu data preluării produsului. În cazul în care produsul nu are ataşat un certificat de garanţie, factura va fi luată în considerare ca act de garanţie. Conform legii, produsele ce au însumate intervenţii de service ce depăşesc 10% din perioada de garanţie sau care la o singură intervenţie depăşesc acesta perioadă, vor fi înlocuite cu produse noi, identice sau în cazul în care acest lucru nu este posibil se returnează contravaloarea produsului.

 


Returnarea produselor

În cazul în care nu sunteţi mulţumit de produsul achiziţionat, îl puteţi returna în termen de 14 zile calendaristice, în conformitate cu condiţiile prevăzute în legislaţia privind comerţul la distanţă.

Renunţarea la cumpărare în termen de 14 zile este valabilă doar pentru produsele livrate prin curier. Comenzile care sunt ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastră direct la clienţi prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comerţ la distanţă, întrucât pot fi vizualizate, verificate şi acceptate personal, ca şi corespunzătoare cu scopul şi nevoile clientului.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat de SC ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L. sau la sediul firmei. Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc. Pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul trebuie sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin. În cazul în care aţi achiziţionat mai multe produse de acelaşi fel, nu puteţi returna decât un singur produs desigilat, iar restul trebuie să fie sigilate. Produsele returnate trebuie să fie însoţite de o copie a facturii de achiziţie. În cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de către cumpărător şi vor fi scăzute din valoarea ce trebuie returnată cumpărătorului.

Clienti sau Consumatori in concordanta cu OUG 34/2014 sunt considerate doar pesoanele fizice. In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.


Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur. Returnarea contravalorii produsului este efectuata DOAR prin virament bancar, avem rugamintea sa completezi contul IBAN in momentul inscrierii cererii RMA sau sa il aveti pregatit in momentul in care veti fi contactat de unul din reprezentantii nostri. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Această clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse de pe site-ul www.romkor.ro, folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

In cazul in care cumparatorul a achizitionat produse care nu pot functiona in conditiile locale de debit/presiune apa si nu se incadreaza specificatiilor producatorului, ca si minim de presiune, produsele nu vor putea fi returnate cu drept de retur 100%. Se vor scadea pretul filtrelor prin care a trecut apa precum si reintegrarea produsului ca si produs second hand. Totodata ne punem la dispozitie ajutorul nostru in a rezolva problema cumparatorului, dar toate cheltuielile care deriva din aceasta actiune vor fi suportate de catre cumparator.Important
În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, şocuri electrice, accesorii lipsă, certificat de garanţie lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situaţia unor abuzuri (returnări repetate).

Dacă returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau dacă clientul a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decât cel agreat, costul transportului înapoi către cumpărător se va face pe cheltuiala acestuia.Litigiile apărute între utilizatorii acestui site şi SC ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L. se rezolvă pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată româneşti.


spacer


Website detinut de ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L., CIF: RO8914976, Reg.Com: J23/1756/2006
Please click to see profile.