Antet
PRODUSE
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

SSL
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Curs valutar

INCHIRIERE PURIFICATOARE-DOZATOARE APA CU SISTEM DE FILTRAREInchiriere purificatoare/dozatoare apa 

Din dorinţa de a oferi oamenilor o alternativă mai sanatoasă şi mai ieftină decât apa la bidon, compania noastră s-a axat pe activitatea de importator exclusiv a dozatoarelor Hyundai şi dezvoltă la nivel naţional distribuţia si închirierea acestora.


Oferim purificatoare/dozatoare de apă Hyundai cu sistem de filtrare, de cea mai bună calitate, în regim de inchiriere, la nivel naţional, atât clienţilor din zona rezidenţială dar şi de business.


Purificatoarele/Dozatoarele pot fii gasite aici.


Pentru diversificarea serviciilor noastre si pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor dvs., la toate modelele de dozatoare apă cu sistem de filtrare, contractele de inchiriere au o valabilitate de 12 sau 24 de luni. Acest tip de contracte va asigura protecţia în fata creşterii preţurilor si multe alte avantaje:

 

1. Montaj gratuit.

2. Filtrele se schimba gratuit.

3. Ozonare si igienizare gratuita.

4. Relocare dozatoare se face gratuit.

5. Schimbarea robinetilor de apa calda si rece se face gratuit.

6.Pret fixîn lei pe toată durata contractului.

7. Serviciu permanent de asistenţă tehnicăşi suport, din partea unei echipe de specialişti care pot fi contactaţi la numărul 0722.398.765

8.IMPORTANT - COST DE INCHIRIERE PRACTIC ZERO!

Vă putem oferi această inchiriere si în regim de UPA (Unitate Protejată Autorizată) respectiv scăderea din obligaţiile lunare la bugetul de stat a costurilor de închiriere (pentru firmele care au peste 50 de angajaţi), în baza legii 448 in 2006 art.78 alin.(3) lit.b).
 


Pentru ofertă personalizată sunaţi la numărul 0722.398.765

Ne puteti gasi si pe SEAP.


Avantajele purificatoarelor cu sisteme de filtrare HYUNDAI cu 4 filtre, fată de aparatele cu bidon:

- eliminaţi costurile legate de depozitarea în condiţii optime, "căratul" si inlocuirea bidoanelor cu apă.
 
- eliminaţi incărcatura bacteriologică şi de germeni care creşte exploziv cand bidoanele nu se depoziteazăîn loc intunecat si rece.

- eliminaţi dezinfectanţii acumulaţi in pereţii petului în urma reutilizarii indelungate (în UE refolosirea ambalajelor de plastic este interzisă datorită acumulării in pereţii bidonului a chimicalelor folosite la dezinfectare).
 
- Hyundai utilizează un sistem de 4 filtre dintre care unul cu Ag pur pentru eliminarea substanţelor nocive (pesticide, metale grele) si a clorului.

- Hyundai utilizează o membrană UF de 0.03 microni care elimină in totalitate microorganismele si bacteriile, dar menţine mineralele necesare organismului.
 
- Hyundai utilizează filtre de mare capacitate (silver/Ag+post carbon 7000 L, membrane UF 9000 L), care işi mentin performanţele pe toata perioada utilizării şi asigură apă de calitate in permanenţă.

 

 

 
spacer


Website detinut de ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L., CIF: RO8914976, Reg.Com: J23/1756/2006
Please click to see profile.