PRODUSE


Viziteaza site-ul Romkor.ro pe ShopMania

Viziteaza profilul lui romkor din Okazii.ro

Ghidul tau autentic de shopping.

www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Inchiriere purificatoare-dozatoare apa cu sistem de filtrare


Inchiriere purificatoare/dozatoare apa


Din dorinta de a oferi oamenilor o alternativa mai sanatoasa si mai ieftina decât apa la bidon, compania noastra s-a axat pe activitatea de importator exclusiv a dozatoarelor Waco/Biolux si dezvolta la nivel national distributia si închirierea acestora.


Oferim purificatoare/dozatoare de apa Waco/Biolux cu sistem de filtrare, de cea mai buna calitate, în regim de inchiriere, la nivel national, atât clientilor din zona rezidentiala dar si de business.


Purificatoarele/Dozatoarele pot fii gasite aici.


Pentru diversificarea serviciilor noastre si pentru a veni în întâmpinarea necesitatilor dvs., la toate modelele de dozatoare apa cu sistem de filtrare, contractele de inchiriere au o valabilitate de 12 sau 24 de luni. Acest tip de contracte va asigura protectia în fata cresterii preturilor si multe alte avantaje:

 

1. Montaj gratuit.

2. Filtrele se schimba gratuit.

3. Ozonare si igienizare gratuita.

4. Relocare dozatoare se face gratuit.

5. Schimbarea robinetilor de apa calda si rece se face gratuit.

6. Pret fix în lei pe toata durata contractului.

7. Serviciu permanent de asistenta tehnicasi suport, din partea unei echipe de specialisti care pot fi contactati la numarul 0727.102.557
 

Pentru oferta personalizata sunati la numarul 0727.102.557

Ne puteti gasi si pe SEAP.Avantajele purificatoarelor cu sisteme de filtrare Waco/Biolux cu 4 filtre, fata de aparatele cu bidon:


- eliminati costurile legate de depozitarea în conditii optime, "caratul" si inlocuirea bidoanelor cu apa.
 
- eliminati incarcatura bacteriologica si de germeni care creste exploziv cand bidoanele nu se depoziteazaîn loc intunecat si rece.

- eliminati dezinfectantii acumulati in peretii petului în urma reutilizarii indelungate (în UE refolosirea ambalajelor de plastic este interzisa datorita acumularii in peretii bidonului a chimicalelor folosite la dezinfectare).
 
- Waco/Biolux utilizeaza un sistem de 4 filtre dintre care unul cu Ag pur pentru eliminarea substantelor nocive (pesticide, metale grele) si a clorului.

- Waco/Biolux utilizeaza o membrana UF de 0.03 microni care elimina in totalitate microorganismele si bacteriile, dar mentine mineralele necesare organismului.
 
- Waco/Biolux utilizeaza filtre de mare capacitate (silver/Ag+post carbon 7000 L, membrane UF 9000 L), care isi mentin performantele pe toata perioada utilizarii si asigura apa de calitate in permanenta.


 
Urmareste-ne si pe facebook

Urmareste-ne si pe instagram


spacer
Romkor International - Dozatoare apa, Purificatoare Apa si Bideuri Midea
Telefon: 0727102557, Email: office@romkor.ro,
Strada Matei Basarab 9A, Ilfov, 077190, Voluntari, RO

Website detinut de ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L., CIF: RO8914976, Reg.Com: J23/1756/2006
Please click to see profile.