PRODUSE


Viziteaza site-ul Romkor.ro pe ShopMania

Viziteaza profilul lui romkor din Okazii.ro

Ghidul tau autentic de shopping.

www.price.ro - your shopping expert
Compari.ro - ghid autentic de shopping

Factorii de decizie pentru achizitia sau inchirierea unui dozator apa
Factorii de decizie pentru achizitia sau inchirierea unui dozator apa


factori de decizie pentru achizitia sau inchirierea unui dozator apa.jpg


Sursa foto: https://unsplash.com/photos/wXd6RQfAbAI


 

In functie de buget si utilitate, mai multi factori trebuie luati in considerare pentru a beneficia la maxim de un dozator apa. Fie ca doresti un dozator apa cu filtre sau bidon, O mica documentare inainte de a intra in posesia unui astfel de aparat te va ajuta sa economisesti o cantitate substantiala de bani de-a lungul timpului.


Pentru dozatoarele cu bidon


1.Cand este recomandat un dozator apa cu bidon


Un dozator apa cu bidon este recomandat doar in cazul in care nu poti racorda dozatorul la reteaua municipala, iar acesta te va ajuta sa te pastrezi hidratat cu ajutorul unui bidon de 19 l, comandat de obicei lunar.
Avand in vedere imbunatatirea continua a infrastructurilor atat la nivel urban cat si rural, multe companii iti aduc bidonul/bidoanele direct acasa iar acest aspect este foarte convenabil.
Exista si modele care au posibilitatea de a monta bidonul sub dozator, pentru a nu mai fi necesara ridicarea acestuia pentru montarea deasupra.
Aceasta metoda este posibila datorita folosirii unei pompe care alimenteaza dozatorul cu apa.


2. Confortul de a nu mai cara saptamanal baxuri de apa


Pentru a nu cara saptamanal baxuri intregi de apa, vei putea avea posibilitatea sa dai comanda de bidoane de apa direct acasa sau la biroul tau, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi.
Bidoanele se monteaza repede iar in functie de consum un bidon te poate tine chiar si o saptamana.


3. Gasirea unui furnizor de apa de incredere


Deoarece la diversi furnizori, procesul de purificare a apei si calitatea acesteia poate varia, este important sa fim atenti in selectia acestora. Depozitarea bidoanelor trebuie facuta corespunzator, fara ca bidoanele sa intre in contact direct cu soarele si procesul de purificare trebuie sa fie adecvat cu diverse standarde internationale, cat si conforme cu indicatiile Ministerului Sanatatii.


Pentru dozatoarele cu filtre


1. Cand este recomandat un dozator apa cu filtre


Dozatoarele apa cu filtre se recomanda a fi instalate acolo unde este permisa racordarea la retea, deoarece acestea prezinta un furtun de 6 mm care cu ajutorul unui T cu robinet se alimenteaza cu apa. Apa este filtrata in general de 4 filtre si anume sediment, pre carbon, ultra filtrare, post carbon. Daca se poate respecta termenul de schimb filtre la 6 luni, respectiv 1 an, calitatea apei va fi una corespunzatoare. De asemenea acest articol te poate ajuta cu mentenanta unui dozator apa.
Pentru gasirea unui dozator care ti se potriveste poti urma acest ghid despre cele mai bune purificatoare apa de pe piata.


2. Gasirea filtrelor de schimb pe piata


Dupa achizitie, daca sistemul de prindere al filtrelor este diferit fata de cel universal cu fiting-uri, trebuie sa verifici ca firma respectiva sa aiba sanse mari de furnizare a filtrelor de schimb macar pentru 5 ani.
Astfel, vei evita posibilele inconveniente si anume imposibilitatea de a mai gasi filtre de schimb pe piata, care te va impinge catre cautarea in afara tarii a filtrelor compatibile.
Acest aspect te va costa timp si bani, lucruri foarte importante pentru noi toti.

3. Tipul de prindere a filtrelor in sistemul instalat


Luand in considerare si punctul 2 de mai sus, exista mai multe tipuri de prindere a filtrelor si anume fie cu fiting-uri, care se regasesc peste tot pe piata deoarece acest tip este universal sau filtre cu prindere prin rasucire care fac schimbarea acestora mult mai simpla si nu necesita unelte precum surubelnita, patent sau altceva.
Modelele mai noi sunt disponibile cu usi cu prindere magnetica, care fac accesarea filtrelor mult mai usoara decat metoda conventionala cu prindere prin suruburi, iar aceste usi magnetice impreuna cu filtrele cu prindere prin rasucire fac din schimbarea filtrelor o operatiune usoara, salvand timp si stres, fara a mai fi necesara interventia unui personal calificat. Pnetru mai mult detalii poti observa ofertele de pe romkor.ro
Urmareste-ne si pe facebook

Urmareste-ne si pe instagram


spacer
Romkor International - Dozatoare apa, Purificatoare Apa si Bideuri Midea
Telefon: 0727102557, Email: office@romkor.ro,
Strada Matei Basarab 9A, Ilfov, 077190, Voluntari, RO

Website detinut de ROMKOR INTERNATIONAL S.R.L., CIF: RO8914976, Reg.Com: J23/1756/2006
Please click to see profile.

romkor.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.